سوالات متداول دانشجویان

1 - زبان مراکز آموزشی و دانشگاهی چیست؟ آیا دانشگاه معتبر انگلیسی زبان هم دارد؟

اصولاً زبان آموزش در مدارس عالی فرانسه، فرانسوی است و بندرت زبان انگلیسی بکار می‌رود. همه فکر می‌کنند، اولین شرط تحصیل در فرانسه داشتن پول است، اما کسانی که سال‌ها است در این کشور درس می‌خوانند، معتقدند دانستن زبان فرانسه مهمترین نیاز برای تحصیل در این کشور است.چرا که فرانسوی‌ها به ندرت حاضر می‌شوند با شما به زبانی غیر از زبان فرانسه صحبت کنند و سفارت فرانسه هم مدت‌ها است به کسی که زبان فرانسه نداند، ویزای تحصیلی نمی‌دهد، (سفارت از متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع ارشد و دکترا مدرک زبان نمی‌خواهد) رشته‌های مربوط به هنر، پزشکی و حقوق به دلیل این که با مردم عادی سروکار دارند، به زبان فرانسوی ارائه می‌شود.

 

2 - میانگین هزینه تحصیل در مقاطع مختلف چقدر است؟ و آیا دانشگاه رایگان هم دارد؟

بیشتر دانشگاه‌های فرانسه رایگان هستند و بقیه دانشگاه‌های آن نیز بابت تحصیل هزینه بسیار کمی دریافت می‌کنند وتنها مبلغ مختصری بابت ثبت‌نام از شما دریافت می‌شود که با توجه به رشته تحصیلی و نوع پوشش تأمین اجتماعی که در هنگام ثبت‌نام انتخاب می‌کنید از 100 تا 700 یورو در نوسان است. البته رشته‌هایی که واحدهای عملی دارند و یا به زبان انگلیسی برگزار می‌شوند، هزینه‌های بالاتری نسبت به دیگر رشته‌ها دارند.

 

3 - میانگین هزینه زندگی در سال برای یک دانشجو چقدر است؟

با اینکه فرانسه در زمره پایتخت گران‌بها جهان است، اما با توجه به تسهیلاتی همچون رستوران دانشجویی، خوابگاه دانشجویی، تخفیف‌های ویژه برای حمل و نقل، سینما، ورزش، کتابخانه و البته رایگان بودن دانشگاه‌ها، دانشجویان وضعیت بهتری نسبت به سایر مهاجران دارند. به گزارش پایگاه اینترنتی سفارت فرانسه در ایران، با در نظر گرفتن تخفیف مربوط به دانشجویان، متوسط بودجه ماهیانه مورد نیاز در پاریس 1200 یورو و در شهرستان‌ها 900 یورو است. به عنوان مثال اجاره ماهیانه خوابگاه‌های دانشجویی خصوصی 600 یورو در ماه است، اقامت نزد خانواده بین 400 تا 600 یورو در ماه هزینه دارد و اجاره سوئیت مبله بین 600 تا 800 یورو می‌شود. بابت هزینه تغذیه نیز به صورت رسمی باید در حدود 200 یورو پرداخت کنید. اما اگر به رستوران‌ها یا کافه‌تریاهای دانشجویی که یکی از موارد سنتی زندگی دانشجویی فرانسوی هستند، بروید می‌توانید با نشان دادن کارت دانشجویی از تخفیف ویژه این رستوران‌ها استفاده کنید. برای ایاب و ذهاب هم اگر از مترو و وسائل نقلیه عمومی استفاده کنید، باید 45 یورو در ماه پرداخت کنید و همان قدر هم برای لوازم درسی هزینه کنید که با احتساب حق اشتراک شماره تماس (10/ 49 یورو)، حق اشتراک برق (4/20 یورو) و حق اشتراک گاز (2 یورو) و میزان استفاده از آن‌ها، هزینه بیمه سلامتی (42 یورو) و البته هزینه 100 یورویی که برای اوقات فراغتتان صرف می‌کنید، مجموع هزینه ماهیانه شمار در حدود 1050 یورو می‌شود. کسانی که از خوابگاه استفاده می‌کنند: تقریباً ماهیانه حدود 850 یورو می‌پردازند. کسانی که به طور شخصی محلی برای اقامت اجاره می‌کنند: هزینه این افراد به نسبت شهر و متراژ محل اجاره شده متغیر می‌باشد ولی به طور میانگین از 1050 یورو به بالاست.

 

4 - تعطیلات پایان سال تحصیلی چقدر است؟

این مدت با توجه به دانشگاه و تعداد ترم‌های برگزاری آن متفاوت می‌باشد، ولی در مجموع می‌توان گفت از یک تا چهار ماه متغیر است.

 

5 - آیا در مدت تعطیلات آخر سال تحصیلی، دانشگاه محل اقامت در اختیار دانشجو قرار میدهد یا خیر؟

در صورت پرداخت ماهیانه آن چنین امری ممکن است.

 

6 - بیمه تحصیلی و درمانی دانشجو در این کشور چگونه است؟

بیمه درمانی: * تمامی دانشجویان کمتر از 28 سال که طول مدت تحصیل آنها در یک واحد آموزشی معتبر بیش از 4 ماه باشد، خود به خود مشمول بیمه تأمین اجتماعی دانشجویی می‌شوند. این مهم هنگام ثبت‌نام اداری در آن موسسه آموزشی انجام می‌گیرد. حق بیمه برای یک سال حدود 180 یورو است. * دیگر دانشجویان که طول مدت تحصیل ایشان کمتر از 4 ماه باشد، یا در موسسه آموزشی تحصیل می‌کنند که مورد تأیید نمی‌باشد، و دانشجویی که بیشتر از 28 سال دارند باید به صورت اختیاری و نزد یکی از شرکت‌های خصوصی بیمه خود را بیمه درمان کنند که هزینه این نوع بیمه بین 150 تا 550 یورو متغیر است. بیمه مسئولیت‌های مدنی: بیمه‌ای است که 3/1 غرامت حوادث را متعهد گردیده و نزد شرکت‌های خصوصی بیمه قابل بیمه گذاری است. بیمه حوادث متعدد مسکن: بیمه محل سکونت در مقابل حوادثی مانند: سرقت، سیل، حریق و ... اجباری است و این بیمه‌گذاری نزد شرکت‌های خصوصی بیمه قابل انجام بوده و هزینه آن برای تعهد یک ساله حدود 60 یورو ست. بیمه‌های تکمیلی درمان: معمولاً سازمان تامین اجتماعی 70 درصد هزینه‌های درمان را مسترد می‌نماید. سازمان‌های بیمه خصوصی بیمه‌نامه‌های مختلفی را ارائه می‌کنند و در قبال یک حق بیمه سالیانه خدمات بیمه‌ای تأمین اجتماعی را تکمیل یا فرد را در برابر حوادث خاص مانند مسافرت، ورزش و ... بیمه می‌کنند. تعداد زیادی از این سازمان‌ها منجمله بیمه‌های دانشجویی در فرانسه وجود دارد.

 

7 - دریافت ویزا برای اولیای دانشجو چگونه است؟

اولیا باید بعنوان گردشگر به فرانسه سفر کنند، این کار از طریق آژانس‌های مسافرتی و هم با داشتن دعوت‌نامه معتبر از فرانسه امکان‌پذیر است، شایان ذکر است که داشتن مدارک کامل منجر به اخذ ویزا می‌شود.

 

8 - آیا دانشجو به هنگام تعطیلات دانشگاهی می تواند در آنجا کار کند؟

دانشجویان امکان کار نامحدود در دوران تعطیلات (چه تعطیلات بین ترم و چه تعطیلات رسمی) را دارا هستند. دانشجو ساعات محدودی در هفته (20 ساعت در هفته یا سالی 3 ماه یعنی سالی 90 روز به صورت تمام وقت و یا 180 روز به صورت نیمه وقت) اجازه کار دارد. در صورت اخذ 100 یورو از محل کار رسمی، دیگر اجازه کار رسمی در آن هفته را ندارد.

 

 

 

9 - دوره های زیان آن چه مدت و چه مبلغ است؟

به گفته اهل فن و همچنین تأیید فرانسویان، زبان فرانسه، زبانی است مشکل اکا وسیع و غنی از لحاظ کلمات، برای یادگیری و تسلط بر آن با یک متد مناسب و کلاس با مدت زمان 6 ساعت در هفته احتیاج به دو سال آموزش مداوم می‌باشد. حتی اگر این کلاس به صورت خصوصی و هر روز انجام شود مدت زمان یادگیری این زبان مشکل کمتر از 6 ماه نمی‌باشد، با توجه به این که تمامی دانشگاه‌های فرانسه از دانشجویان دوره کارشناسی متقاضی از کشورهای غیر فرانسه زبان (حداقل) مدرک DELF را طلب می‌کنند، برای کسب مدرک به ناچار تسلط بر زبان فرانسه لازم می‌باشد. مدرک DELF و به دنبال DALF دو مدرکی هستند که وزارت امور خارجه فرانسه به افرادی که امتحانات مربوط به این مدرک را با موفقیت پشت سر بگذرانند اعطا می‌کند. این مدارک مجموعه‌ای از امتحانات می‌باشند که با گذراندن هر مرحله از امتحانات، مدرکی مبنی بر اینکه فرد قبول شده «مسلط به مفاد» آن مرحله از امتحان بوده تسلیم می‌شود. برای مثال مدرک DELF شامل 6 مرحله امتحان می‌باشد که با پشت سر گذراندن هر مرحله شما مجاز به شرکت در امتحان مرحله بعد می‌باشید و در صورت رد شدن در هر مرحله شما امکان ثبت‌نام در مرحله بعد را از دست می‌دهید.

 

10 - آب و هوا در این کشور چگونه است؟

فرانسه از آب و هوایی معتدل و چهار فصل برخوردار است.

 

11 - محدودیت های سنی برای تحصیل چقدر است؟

بالطبع فاصله فارغ التحصیلی از تحصیل تا زمان اقدام برای پذیرش بسیار مهم و بسته به نوع اقدام برای هر مقطع تحصیلی متفاوت است.

 

12 - آیا دانشجو متاهل میتواند با همسر خود به این کشور عزیمت کند؟

سفارت فرانسه قانونی به این مضون ندارد که به همسر شخص متأهل ویزا ندهد ولی باید مدارک به سفارت ارائه داده شود وگرنه ویزا صادر نمی‌گردد.

 

13 - آیا ویزای دانشجویی در این کشور برای چند بار ورود و خروج است؟

ویزای صادر شده یک ساله و چند بار خروج می‌باشد. به ازای ادامه تحصیل ویزا خود به خود برای سال آینده تمدید می‌شود.


موضوعات مرتبط: فراسه ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 27 آبان 1393برچسب:تحصیل در فرانسه,تحصیل در خارج,بورسیه تحصیلی,ویزای دانشجویی, | 1:26 | نویسنده : گروه آموزشی ایرانیان |

 نظام آموزشی این کشور چگونه است و مدت هر مقطع تحصیلی چقدر است؟

 

تحصيلات‌ پيش‌ دانشگاهي‌

در کشور فرانسه آموزش کودکان با دوره آمادگی از 5 سالگی آغاز می شود. تحصيلات دوره ابتدايي از 6 سالگی شروع می شود و پنج سال به طول می انجامد. سپس کليه دانش آموزان به يک دوره چهار ساله اجباری وارد می شوند. بعد از آن دوره

تحصيلات متوسطه عمومی را آغاز می کنند و به مدت سه سال ادامه می دهند. مجموع تحصيلات پيش دانشگاهی در فرانسه 12 سال است که منجر به اخذ مدرک ديپلم دبيرستان Bac (Baccalauréat) می گردد.

 


موضوعات مرتبط: فراسه ، ،
برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 25 آبان 1393برچسب:تحصیل در فرانسه,تحصیل در خارج,بورسیه تحصیلی,ویزای دانشجویی, | 23:22 | نویسنده : گروه آموزشی ایرانیان |

نام رسمی : جمهوری فرانسه

پایتخت : پاریس
 
تاریخ استقلال : دارای قدمت تاریخی
 
مساحت : 965‘543 کیلومتر مربع (چهل و هشتمین کشور جهان)
 
جمعیت : 000‘596‘62 نفر (بیست و یکمین کشور جهان)
 
نوع حکومت : جمهوری چند حزبی با دو مجلس قانونگزاری
 
نژاد : فرانسوی 76/9 درصد، ایتالیایی 1/9 درصد، پرتغالی 1/5 درصد، بقیه 7/ 19 درصد
 
دین : کاتولیک64/3 درصد، بدون دین 27 درصد، مسلمان 3/4 درصد، بقیه 4/4 درصد
 
زبان : فرانسوی (زبان رسمی)
 
واحد پول : یورو 
 
شهرهای مهم : مارسی، لیون، لیله، نیس، تولوز

موضوعات مرتبط: فراسه ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : شنبه 24 آبان 1393برچسب:تحصیل در فرانسه,تحصیل در خارج,بورسیه تحصیلی,ویزای دانشجویی, | 21:37 | نویسنده : گروه آموزشی ایرانیان |
  1. University of Alberta
  2. The University of British Columbia
  3. The University of Calgary
  4. Carleton University
  5. Concordia University
  6. Dalhousie University (Technical University of Nova Scotia)
  7. Ecole Polytechnic (University of Montreal)
  8. University of Guelph
  9. Laval University
  10. McGill University
  11. McMaster University
  12. The University of Manitoba
  13. Memorial University of Newfoundland
  14. Montreal School of Higher Commercial Studies
  15. University of Montreal
  16. University of New Brunswick
  17. The Ontario Institute for Studies in Education
  18. University of Ottawa
  19. Institute Armand Frappier, University of Quebec
  20. National Institute of Scientific Research, University of Quebec
  21. Queens University at Kingston
  22. The University of Regina
  23. University of Saskatchewan
  24. University of Sherbrooke
  25. Simon Fraser University
  26. University of Toronto
  27. University of Victoria
  28. University of Waterloo
  29. The University of Western Ontario
  30. University of Windsor
  31. York University
  32. University of Quebec en
  33. Acadia University
  34. Athabasca University
  35. Augustana University College
  36. Bishops University
  37. Brandon University
  38. Brock University
  39. University College of Cape Breton (UCCB)
  40. The Kings University College
  41. University of Kings College
  42. Lakehead University
  43. Laurentian University of Sudbury
  44. The University of Lethbridge
  45. University of Moncton
  46. Mount Allison University
  47. Mount Saint Vincent University
  48. Nipissing University
  49. Nova Scotia Agricultural College
  50. University of Prince Edward Island
  51. University of Quebec
  52. National School of Public Administration, University of Quebec
  53. School of Higher Technology, University of Quebec
  54. Tele - University, University of Quebec
  55. University of Quebec, Abitibi - Temiscamingue
  56. University of Quebec at Chicoutimi
  57. University of Quebec at Hull
  58. University of Quebec at Montreal
  59. University of Quebec at Rimouski
  60. University of Quebec at Trosi - Rivieres
  61. Ryerson University
  62. Saint - Anne University
  63. University College of Saint - Boniface
  64. St. Francis Xavier University
  65. The University of St. Jeromes College
  66. Saint Marys University
  67. Saint Paul University
  68. St. Thomas University
  69. University of Sudbury
  70. University of St. Michaels College
  71. Trent University
  72. University of Trinity College
  73. Trinity Western University
  74. Victoria University
  75. Wilfrid Laurier University
  76. The University of Winnipeg

موضوعات مرتبط: کانادا ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : جمعه 23 آبان 1393برچسب:دانشگاه های معتبر کانادا,دانشگاه های مورد تایید وزرات علوم کانادا, | 21:2 | نویسنده : گروه آموزشی ایرانیان |

سوالات متداول دانشجویان

1- زبان مراکز آموزشی و دانشگاهی چیست؟

آیا دانشگاه معتبر انگلیسی زبان هم دارد؟زبان تدریس و تحقیق در دانشگاههای کانادا انگلیسی و در برخی دانشگاههای ایالت کبک کانادا فرانسوی است.

 

2 - میانگین هزینه تحصیل در مقاطع مختلف چقدر است؟ و آیا دانشگاه رایگان هم دارد؟

شهریه دوره کارشناسی: از 5573 تا 17667 دلار در سال بسته به رشته و استان متغیر است.

شهریه دوره کارشناسی ارشد و دکترا: از 1896 تا 33667 دلار در سال بسته به رشته و استان متغیر است.

 

3 - میانگین هزینه زندگی در سال برای یک دانشجو چقدر است؟

میانگین هزینه زندگی شامل خوابگاه خورد و خوراک، حمل‌ونقل و غیره را می‌توان ماهانه 1000تا 1200دلار تخمین زد.

 


موضوعات مرتبط: کانادا ، ،
برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 22 آبان 1393برچسب:تحصیل در کانادا,بورسیه تحصیلی,ویزای دانشجویی,هزینه تحصیل در کانادا, | 18:6 | نویسنده : گروه آموزشی ایرانیان |

نظام آموزشی این کشور چگونه است و مدت هر مقطع تحصیلی چقدر است؟

 

 

‌تحصيلات‌ پيش‌ دانشگاهي‌

‌در اين‌ كشور كودكان‌ از 3 تا 6 سالگي‌ در مهد كودك‌ها و دوران‌ آمادگي، تحت‌ تعليم‌ و تربيت‌ قرار مي‌گيرند. شروع‌ دوره‌ ابتدايي‌ (Elementary School) از 6 سالگي‌ است. در استان‌ كبك‌ كلاس‌ اول‌ تا ششم‌ (Grades 1 to 6) و در استان‌هاي‌ ديگر كلاس‌ اول‌ تا هفتم‌  (Grades 1 to 7 )را دوره‌ ابتدايي‌ مي‌دانند. دوره‌ دبيرستان‌(Secondary School) چهار سال‌ است‌ (Grades 8 to 12) نظام‌ تحصيلي‌ پيش‌ دانشگاهي‌ در اين‌ كشور به‌ گونه‌اي‌ است‌ كه‌ تا قبل‌ از ورود به‌ دانشگاه‌ دانش‌آموزان‌ حدود 12 سال‌ تحصيل‌ مي‌كنند. البته‌ در استان‌ اونتاريو براي‌ اخذ ديپلم‌ دبيرستان‌ بايد 13 سال‌ درس‌ بخوانند و دانش‌آموزان‌ شش سال‌ درس‌ به‌ نام‌ دروس‌ علمي‌ اونتاريوOntario Academic Credits) OAC) را نيز در سال‌ سيزدهم‌ مي‌گذرانند.


موضوعات مرتبط: کانادا ، ،
برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 21 آبان 1393برچسب:تحصیل در کانادا,بورسیه تحصیلی,ویزای دانشجویی,هزینه تحصیل در کانادا, | 21:51 | نویسنده : گروه آموزشی ایرانیان |

نام رسمی : کانادا

پایتخت : اتاوا
 
تاریخ استقلال : 1/7/1867، از انگلستان
 
مساحت : 610‘970‘9 کیلومتر مربع (دومین کشور بزرگ جهان)
 
جمعیت : 000‘687‘33 نفر (سی و ششمین کشور جهان)
 
نوع حکومت : فرمانداری کل (تحت حکومت تشریفاتی پادشاه انگلستان)، از سال 1931
 
نژاد : انگلیسی تبار 57/8درصد، فرانسو تبار 22/1 درصد، بقیه 20/1 درصد
 
دین : مسیحی 77/1درصد، مسلمان 2 درصد، بقیه 20/9 درصد
 
زبان : انگلیسی، فرانسوی (زبان‌های رسمی)
 
واحد پول : دلار کانادا = 100 سنت
 
شهرهای مهم : تورنتو، مونترئال، ونکوور، کالگاری، ادمونتون

موضوعات مرتبط: کانادا ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : سه شنبه 20 آبان 1393برچسب:تحصیل درکانادا,بورسیه ی تحصیلی,اخذ پذیرش تحصیلی,هزینه ی تحصیل در کانادا,ویزای تحصیلی , | 15:40 | نویسنده : گروه آموزشی ایرانیان |

سوالات متداول دانشجویان

1_ زبان مراکز آموزشی و دانشگاهی چیست؟ آیا دانشگاه معتبر انگلیسی زبان هم دارد؟

زبان رسمی این کشور انگلیس است بنابراین در مدارس و دانشگاه‌ها به زبان انگلیسی تدریس می‌شود.

 

2_ میانگین هزینه تحصیل در مقاطع مختلف چقدر است؟ و آیا دانشگاه رایگان هم دارد؟

دانشگاه رایگان ندارد و شهریه دانشگاه‌ها از سالی 15000 تا 32000 دلار استرالیا با توجه به مقطع و دانشگاه متغییر است.

 

3_ میانگین هزینه زندگی در سال برای یک دانشجو چقدر است؟

ماهیانه 1500 تا 2300 دلار استرالیا. ـ کسانی که از خوابگاه استفاده می‌کنند: خوابگاه از هفته‌ای 150 دلار به بالاست. ـ کسانی که به طور شخصی محلی برای اقامت اجاره می‌کنند: با توجه به نوع اجاره از هفته‌ای 80 تا 350 دلار متغییر است

 

4_تعطیلات پایان سال تحصیلی چقدر است؟

نظام آموزشی دانشگاه ترمی است و به صورت دو ترم در سال که پایان ترم اول یک ماه و پایان ترم دوم حدود چهارماه تعطیل است.

 


موضوعات مرتبط: استرالیا ، ،
برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 18 آبان 1393برچسب:تحصیل در استرالیا,اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا,بورسیه تحصیلی,ویزای تحصیلی, | 15:41 | نویسنده : گروه آموزشی ایرانیان |

1 - نظام آموزشی این کشور چگونه است و مدت هر مقطع تحصیلی چقدر است؟

 

 

تحصيلات‌ پيش‌ دانشگاهي‌

‌در تمامي‌ مدارس‌ استراليا آموزش‌ شامل‌ سه‌ مرحله‌ كودكستان‌Preschool) ، ابتدايي‌ (Primary) و دبيرستان‌(Secondary) است. طول‌ دوره‌ كودكستان‌ معمولاً‌ يك‌ سال‌ است‌ و از پنج‌ سالگي‌ آغاز مي‌شود. در ايالت‌ها و قلمروهاي‌ استراليا طول‌ دوران‌ ابتدايي‌و دبيرستان‌ متفاوت‌ است . ولي‌ به‌ طور كلي‌ دوران‌ ابتدايي‌ شش‌ سال‌ (سال‌ اول‌ تا ششم) يا هفت‌ سال‌ (سال‌ اول‌ تا هفتم) است‌ و دانش‌آموزان‌ بين‌ سنين‌ شش‌ تا يازده‌ سالگي‌ در مدارس‌ ابتدايي‌ پذيرفته‌ مي‌شوند.

دوران‌ دبيرستان‌ شش‌ سال(سال‌هفتم‌ تا دوازدهم ) يا پنج‌ سال‌ (سال‌ هشتم‌ تا دوازدهم)به‌ طول‌ مي‌انجامد. در بعضي‌ ايالت‌ها يا قلمروهاي‌ استراليا نظير قلمرو پايتختي‌ استراليا يا ايالت‌ تاسمانيا دوران‌ دبيرستان‌ چهار سال‌ (سال‌ هفتم‌ تا دهم( است‌ و دانش‌آموزان‌ براي‌ ادامه‌ تحصيل‌ سال‌يازدهم‌ و دوازدهم‌ را در كالج‌ مي‌گذرانند. تحصيل‌ در استراليا تا پانزده‌ سالگي‌ يا تا تكميل‌ سال‌ دهم‌ اجباري‌ است‌ و مدارس‌ خصوصي‌ در كنار مدارس‌ دولتي‌ نقش‌ مهمي‌ در آموزش‌ دانش‌آموزان‌ استراليايي‌ به‌ عهده‌ دارند. طبق‌ آمار رسمي، مدارس‌ غيردولتي‌وابسته‌ به‌ كليساي‌ كاتوليك‌ حدود بيست‌ و يك‌ درصد، و ديگر مدارس‌ خصوصي‌ حدود هفت‌ درصد از آموزش‌ دانش‌آموزان‌ را به‌ عهده‌ دارند. مدارس‌ مختلط‌ است‌ و تنها يك‌‌سوم‌ از مدارس‌ غيردولتي‌ اين‌ گونه‌ نيست. در صورت‌ اتمام‌ موفقيت‌آميز سال‌ دوازدهم‌دبيرستان‌ يا كالج، دانش‌آموزان‌ گواهينامه‌ دانش‌ آموختگي‌ سال‌ دوازدهم‌(Year 12 Certificate) يا گواهي‌ ورود به‌ آموزش‌ عالي‌(Tertiary Entrance Statement) دريافت‌ مي‌كنند.


موضوعات مرتبط: استرالیا ، ،
برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 17 آبان 1393برچسب:تحصیل در استرالیا,اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا,ارمنستان,بورسیه تحصیلی,ویزای تحصیلی, | 17:41 | نویسنده : گروه آموزشی ایرانیان |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.